TRANSPORT GRATUIT la comenzile peste 300 RON
0738 099 748 | comenzi@verdena.ro
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 300 RON
  • Nu rata sezonul, peste 150 de BULBI in stoc acum!

Bună, 

 

VERDENA este împlinirea unui vis.

 

Din dorința de a înfrumuseța grădinile noastre și ale celor dragi nouă, și pentru că am înțeles de-a lungul timpului cât de greu este să găsești ceea ce îți dorești, în ultimii 10 ani am adus mii de plante pentru noi și prietenii noștri. Nu doar plante cunoscute și cu nuanțe deosebite, dar și mai puțin cunoscute cu un farmec aparte ce au adus unicitate grădinilor. Astfel, am creat VERDENA – un proiect născut din pasiune pentru plante și grădinărit.

  

Știm că avem un drum lung de parcurs. Însă, pentru că ne plac provocările, cu ambiție, profesionalism și perseverență, pornim în această nouă aventură cu zâmbetul pe buze! Suntem o echipă dedicată și iubitoare de plante, și ne-am propus să creăm un magazin în care să poți găsi cea mai largă și variată gamă de plante din România. De la plante încă micuțe la plante mature, de care să te poți bucura încă din prima zi.

 

Nu în ultimul rând, suntem aici pentru tine! Ca în orice început cu siguranță mai avem multe de învățat, și te asigurăm că cel mai important pentru noi ești tu! Ne bucurăm să auzim vești de la tine și pe adresa noastra ioana.sebastian@verdena.ro.

  

Plantele fac oameni fericit! Și sperăm că te putem face și pe tine fericit cu plantele noastre.

  

Ioana & Sebastian

Fondatorii VERDENA

 

 

 

Înapoi sus