🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Descopera Povestea VERDENA: O Calatorie de Pasiune si Verde

In inima VERDENA pulseaza un vis transformat in realitate, un vis al naturii aduse mai aproape de oameni. Povestea noastra incepe cu Ioana si Sebastian, doi pasionati de gradinarit, care au visat sa creeze un spatiu unde iubitorii de plante sa gaseasca nu doar produse, ci o experienta autentica, personala si plina de frumusete.

De la aceasta visiune, VERDENA a crescut intr-un proiect ambitios, dedicat oferirii unei game variate de plante de cea mai inalta calitate. Fiecare planta pe care o selectam este o marturie a angajamentului nostru pentru excelenta. Lucram cu cei mai renumiti cultivatori, asigurandu-ne ca fiecare floare, fiecare frunza, fiecare ramura indeplineste cele mai inalte standarde de sanatate si frumusete. La VERDENA, calitatea nu este un compromis, ci o promisiune.

Dar VERDENA nu este doar despre plante. Este, in acelasi timp, despre oameni. Echipa noastra, alcatuita din experti in horticultura, pasionati de gradinarit si profesionisti dedicati, lucreaza neincetat pentru a va oferi nu doar un produs, ci o experienta completa. De la selectia atenta a plantelor, pana la sfaturi personalizate si suport in alegerea celei mai potrivite plante pentru spatiul dumneavoastra, echipa VERDENA este aici pentru a transforma fiecare colt de gradina intr-o poveste de viata si culoare.

Stim ca fiecare planta care paraseste sera noastra nu este doar un obiect de vanzare, ci un ambasador al marcii noastre, un mesager al pasiunii si dedicarii noastre. Fiecare livrare este o invitatie pentru dumneavoastra de a va bucura de frumusetea si prospetimea naturii. La VERDENA, ne straduim sa aducem un strop de verde in viata fiecarui client, pentru ca credem ca o planta frumoasa poate aduce bucurie, liniste si inspiratie.

Suntem mandri de ceea ce am construit la VERDENA si ne dorim sa impartasim aceasta mandrie cu dumneavoastra. Fiecare planta, fiecare buchet, fiecare aranjament este o expresie a dragostei noastre pentru natura si a dorintei de a aduce aceasta iubire in casele si gradinile voastre.

Va invitam sa explorati universul VERDENA, sa va lasati inspirati de colectia noastra si sa deveniti parte din povestea noastra. Pentru ca la VERDENA, fiecare planta este o poveste, si fiecare client este un prieten."

 • Garantia Prinderii

  Pentru noi cel mai important esti tu! Impreuna vom crea un design exceptional, cu plante exceptionale. Drept de retur 14 zile si garantia prinderii valabila 90 de zile, pentru tine si pentru gradina ta!

 • Monstera Deliciosa - 100 cm - VERDENA-100 cm inaltime, livrat in ghiveci de 15 l

  Calitate Premium

  Garantam 100% pentru plantele nosatre premium, atent selectionate din pepiniere din Olanda si Germania. Toate plantele noastre sunt alese cu grija pentru tine, pentru gradina ta de vis.

 • Varietate Neegalata

  La VERDENA gasesti o gama variata de plante din care poti alege, atat pentru interior cat si pentru exterior In nuante fermecatoare, aspect deosebit, atat plante rare cat si cele mai indragite.