🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

3 Plante de apartament care iti vor aduce noroc in viata

3 Plante de apartament care iti vor aduce noroc in viata - VERDENA

Social Media |

Dupa cum probabil stii deja, plantele de apartament iti pot decora cu adevarat spatiul si pot adauga un nou nivel de decor superb casei tale. Ele ajuta la crearea unui mediu primitor si confortabil, care iti poate imbunatati starea de spirit. Dar stiai ca se crede ca unele plante aduc noroc si prosperitate in viata ta? Daca speri ca 2023 sa fie anul tau norocos, iata 3 plante de apartament care te pot ajuta sa ai putin noroc in plus in viata ta.

Ficus Abidjan

Ficus Abidjan

Ficusul Abidjan este robust si dramatic si ofera o paleta de culori plina de capriciu ce se remarca cu usurinta in orice spatiu. Nu numai ca ofera un decor frumos si atragator, dar reprezinta si bogatie, abundenta si fericire. Aducerea acestei plante cu intretinere redusa in casa ta poate veni cu ceva noroc pozitiv in viata ta.

Aceasta planta este originara din padurile tropicale din India si America de Sud. Pentru a avea grija de acest ficus, asigura-i lumina solara indirecta, de preferat langa o fereastra insorita spre est. Avand suficienta lumina, umiditate mare si udare atenta, va prospera in casa ta si poate creste pana la o inaltime medie de 1.8-2.4 metri. 

Iedera diavolului Curgatoare Epipremnum Aureum

Iedera diavolului Curgatoare Epipremnum Aureum

Iedera diavolului Curgatoare Epipremnum Aureum este un alt exemplu grozav de planta uimitoare care se intampla sa aduca putina energie norocoasa in viata ta. Aceasta planta fermecatoare, in primul rand, arata minunat in cascada pe un raft sau pe pervaz. Are frunze variate in forma de inima si se crede ca atrage bogatia si prosperitatea, minimizeaza energia negativa si reduce anxietatea.

Genul Epipremnum este originar din Insulele tropicale Solomon. Aceste plante pot creste frunze uriase daca li se ofera ceva pe care sa se catere si se gasesc in salbaticie crescand pe copaci. Iedera se poate adapta de la iluminarea scazuta la lumina indirecta. Uda cand solul este in mare parte uscat. Sunt usor de propagat prin butasi, astfel incat sa poti impartasi norocul cu prietenii si familia.

Arborele Banilor (Pachira Aquatica)

Arborele Banilor (Pachira Aquatica)

Impletitura Arborelui Banilor (si orice alt arbore de bani de altfel) este unul dintre cele mai populare simboluri ale norocului in comunitatea plantelor. Aceasta planta ofera un trunchi impletit complex, care prezinta frunze verzi stralucitoare, asemanatoare palmierului.

Se crede ca acest fermecator tropical aduce energie pozitiva, noroc si prosperitate. Cu o zona nativa din Mexic pana in nordul Americii de Sud, Arborele Banilor este, de asemenea, foarte popular in Taiwan si in alte tari din Asia de Est.

Aceasta planta fermecatoare este usor de ingrijit si poate fi plasata intr-o varietate de lumini, de la lumina slaba la lumina puternica indirecta. Uda cand volumul solului este pe jumatate uscat si pastreaza frunzele superbe sa arate cel mai bine cu o pulverizare cu apa regulata.

Cumpara-l pentru un prieten sau pastreaza norocul pentru tine!