ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Comenzile plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Cele mai bune plante pentru dormitor

Cele mai bune plante pentru dormitor - VERDENA

Social Media |

Transformarea dormitorului tau in sanctuarul linistit, luxuriant si frumos al viselor tale este atat de usor de atins, doar prin adaugarea catorva plante bine alese decorului tau. Citeste mai departe pentru a afla cum sa incorporezi plante in dormitorul tau.

Sfat 1: Transforma un colt gol intr-un punct focal

Cele mai bune plante pentru dormitor


Umple un colt gol cu ​​o planta luxurianta si dramatica, cum ar fi Trunchiul Fericirii sau un Ficus Audrey inalt si elegant. Poti sa-ti asezi planta direct pe podea in farfuria ei sau sa ii dai o inaltime pe un suport pentru plante. Alegerea unei plante focale de impact si usor de intretinut inseamna mai mult timp pentru odihna si relaxare si mai putin timp pentru a-ti face griji pentru a o mentine fericita.

Sfat 2: Adauga putin verde pe noptiere

Cele mai bune plante pentru dormitor


Pune una sau doua plante mici langa lampa sau ceasul cu alarma sau umple un intreg raft. Un Philodendron sau o Maranta (planta de rugaciune) va lasa mult loc pentru telefon si pentru cartea preferata. Sansevieria sunt un plus excelent pentru dormitorul tau, deoarece produc cea mai mare parte a oxigenului pe timp de noapte, curatand aerul in timp ce dormi.

Sfat 3: Adauga cateva plante inedite

Cele mai bune plante pentru dormitor


Transforma-ti dormitorul intr-o adevarata jungla interioara cu plante mari, cum ar fi Monstera, Yucca Elephantipes si Palmier trestie de aur. Plantele mai mari creeaza un efect dramatic cu un efort minim. Nu-ti fie teama sa profiti de spatiul de podea. Cu cat plantele ocupa mai mult spatiu, cu atat este mai putin spatiu pentru a se ingramadi hainele murdare - cel putin asta ne vom spune.


Nu te opri la dormitorul tau! Avem cele mai bune plante pentru fiecare spatiu.
Fie ca locuiesti intr-un apartament mai putin iluminat natural sau intr-o garsoniera insorita, ca doresti sa-ti transformi baia intr-o oaza naturala sau doresti sa adaugi mai mult verde in bucatarie, avem plantele perfecte pentru orice locuinta.