ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Majoritatea comenzilor plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Cadoul perfect de 8 Martie

Cadoul perfect de 8 Martie - VERDENA

Social Media |

❤ Cadoul perfect pentru 8 Martie este atat de simplu de ales! Descopera noua colectie de Plante cu flori, cu reduceri de pana la -40%, special creata ca tu sa poti oferi cel mai frumos cadou persoanei dragi! Primavara incepe cu o floare, alege din cele peste 200 de modele, atent selectate pentru a darui bucurie! 

In continuare o sa-ti prezentam top 10 cele mai grozave idei de plante pentru cadou:

 

1. Senecio Angel Wings

O planta cu frunzis izbitor, care a obtinut o multime de premii. Frunzele
sale mari, de culoare alb-argintiu, au o textura moale, pufoasa, ceea ce o face ideala pentru o gradina senzoriala, dar va fi, de asemenea, un element atragator pentru o frontiera sau un ghiveci, unde va prospera intr-un loc cald si insorit. Formeaza rapid un tufis de dimensiuni bune si va deveni tolerant la seceta odata stabilit. 

Senecio Angel Wings

 

2. Hortensie Little Blue XS

Hydrangea Little Blue XS este un accesoriu perfect pentru gradinile mici sau pentru bordurile joase. Arata cu aceasta planta ca este posibil sa se potriveasca cu verdele din gradinile mici. Cu o inaltime maxima de 60 cm, acest grup apartine hortensiilor pitice si este disponibil in 4 culori: violet, roz, alb si albastru. Culoarea hortensiilor este determinata de aciditatea solului in combinatie cu prezenta particulelor de aluminiu solubile. Daca solul este suficient de acid si sunt prezente particule de aluminiu, florile devin albastre. In cazul in care solul nu indeplineste aceste cerinte, florile devin roz. Acelasi lucru este valabil si pentru micile hortensii.

Hortensie Little Blue XS

 

3. Hebe Donna Nikka

Hebe Nikka este o tufa vesnic verde cu flori, care iti va inviora gradina prin culorile ei fermecatoare! Nikka este o tufa sempervirescenta compacta cu flori de un roz inchis si intens, in forma de spin, incepand de vara pana la primele ingheturi. Are frunzele de un verde lucios, intunecat care contrasteaza placut cu rozul aprins al florilor. Nikka este cea mai neobisnuita tufa hebe din aceasta gama, fiind foarte noua pe piata plantelor decorative. Are tendinta de a creste pe verticala, este usor de ingrijit si perfecta pentru ghivece, recipiente, paturi, borduri si pentru gradina dvs.

Este rezistenta la inghet, dar poate necesita un grad de protectie iarna in zonele mai reci. Asteptati-va la flori din iulie in octombrie.

Hebe Donna Nikka

 

4. Deutzia Yuki Cherry Blossom

Un arbust fermecator de talie mica, ideal pentru spatii mici sau acoperitor de sol. Este o planta de elita in orice gradina!

 La sfarsitul lunii Aprilie si inceput de Mai ramurile suple sunt acoperite de o bogatie de flori roz, magnet pentru priviri si pentru fluturi. Frunzele au toamna o culoare purpurie fermecatoare.

 Poate fi cultivata in ghiveci sau plantata in gradina, pentru formarea de borduri, graduri vii joase, acoperirea pantelor sau terasamentelor. Prefera locurile insorite sau semi-insorite cu sol normal, umed si bine drenat. Dupa naturalizare este rezistenta la inghet si tolereaza perioade scurte de seceta.

Deutzia Yuki Cherry Blossom

 

5. Liliac californian Repens 

Liliacul californian Repens  este un arbust foarte frumos care acopera solul, cu nenumarate flori de culoare albastru-violet. Aceste flori minunat de parfumate apar in perioada iunie - august. Este deosebit de frumos in gradina de piatra sau pe coroane de perete.

Liliac californian Repens

 

6. Floarea flamingo (Anthurium andraeanum) Cirano

Frunzisuri luxuriante si flori rosii in forma de inima, uimitoare, fiecare cu o "coada" galbena. Florile de flamingo sunt relativ usoare si fiabile - si sunt minunate daca doriti sa adaugati putina culoare unei incaperi luminoase sau unui sere.

Anthurium andraeanum

 

7. Photinia Chico

Photinia prefera pozitie insorita pana la semiumbra, la adapost. Aceasta infloreste din iunie pana in iunie. Este foarte usor de ingrijit, si din ce in ce mai rezistent pe masura ce imbatraneste. Este bogat in flori si fructe de padure bogate, ce capata culori de toamna foarte frumoase. Il poti planta solitar, in gradini pe acoperis, in ghivece, sau pe langa alti arbusti ornamentali.

Photinia Chico

 

8. Magnolia soulangeana

Oricine adora perioadele in care minunatele magnolii sunt inflorite si decoreaza cu asa gingasie orice gradina! Magnolia soulangeana te bucura cu o culoare deosebita, un alb rozaliu deosebit prin nuanta sa! In fiecare primavara, gradina ta o sa aiba un plus de frumusete.

Magnolia soulangeana

 

9. Yucca Jewel

Bijuteria Yucca este un Yucca foarte frumos cu frunzis incredibil de decorativ. Caracterizat de rozete atractive de frunze lungi, verticale, flexibile, in forma de sabie, de culoare verde pal, cu dungi largi de culoare crem. Extrem de usor de cultivat si intretinut, aducand o nota de exotic.

Yucca Jewel

 

10. Rhododendron Bloombux

Rhododendron Bloombux este alternativa infloritoare la Buxus! Extrem de tolerant la taiere si compact in crestere, sanatos si robust, este alegerea potrivita! Frunzele de culoare verde inchis sunt asemanatoare cu cele de Buxus si contrasteaza frumos cu florile. Datorita cresterii sale extrem de compacte, Bloombux Pink este ideala pentru gradinile mici sau pentru ghiveci, adaugand textura si culoare oricarui loc pe tot parcursul anului. In plus, acest rododendron mic este ideal pentru plantarea unui mic gard viu inflorit!

Rhododendron Bloombux

 

Daca topul celor 10 plante nu te-a convins sau ai vrea sa descoperi si mai multe Plante cu flori vezi aici intreaga colectie Verdena!