ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Comenzile plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Invita primavara in casa ta cu aceste plante de interior

Invita primavara in casa ta cu aceste plante de interior - VERDENA

Social Media |

Cu vremea mai calda chiar dupa colt, este timpul sa ne amenajam casele pentru primavara. Aducerea frunzisului proaspat in casa ta adauga mai mult decat frumusete - s-a dovedit ca plantele ajuta la curatarea aerului de toxine, ne imbunatatesc starea de spirit si stimuleaza productivitatea si creativitatea.

Cu Verdena, plantele de interior sunt la doar un clic distanta. Livram plante direct la usa ta! Si daca inca te confrunti cu temperaturi reci, nu-ti face griji! Daca esti nou in ingrijirea plantelor sau vrei doar sa-ti imbunatatiti abilitatile, citeste cele mai recente noutati despre plante in timp ce astepti sosirea plantelor.

Acum, haide sa intram in unele dintre descoperirile noastre favorite!

Pasarea alba a paradisului (Strelitzia nicolai)

Pasarea alba a paradisului (Strelitzia nicolai)

 

Recomandam intotdeauna Pasarea alba a Paradisului oricarei persoane care cauta planta suprema. Creste in inaltime cu frunze largi, sub forma de evantai, fiind o planta impresionanta ce poate umple cu usurinta un colt gol. Este cea mai fericita daca beneficieaza de lumina indirecta stralucitoare sau chiar de lumina directa a soarelui. Simte-te liber sa-l muti in aer liber vara, unde va prospera in caldura! Cu suficienta lumina solara si caldura, va produce flori unice, in forma de pasare.

Planta de rugaciune (Maranta) Kerchoveana

Planta de rugaciune (Maranta) Kerchoveana

Cu un frunzis pictat, planta de rugaciune Maranta Kerchoveana prezinta o frunza diferita de oricare alta - nu iti vei putea lua ochii de la ea! Are un obicei de crestere semi-agatator, care este perfect intr-un cos suspendat. Contrastul puternic dintre culorile sale neon si verde inchis sunt perfecte pentru a adauga o pata stralucitoare de culoare. Planta de rugaciune prefera lumina indirecta stralucitoare. Iti recomandam sa o asezi intr-un loc proeminent, unde iti vei aminti sa o uzi in mod regulat si sa o poti arata cu usurinta prietenilor si familiei.

Ficus lyrata

Ficus lyrata

Avand probabil cele mai raspandite frunze dintre toate plantele de apartament, Ficusul Lyrata este un must-have pentru orice iubitor de plante care doreste sa adauge o opera de arta vie in casa lui in aceasta primavara. Acest Ficus prospera langa fereastra dar ferit de soare direct, unde frunzele sale in forma pot absorbi multa lumina. Creste inalt deasupra unui trunchi ingust si, odata cu varsta, se poate ramifica in forme inedite. Este o planta cu viata lunga, care te va rasplati cu frumusete pentru anii urmatori.

 Palmier Trestie de Aur

Palmier Trestie de Aur

 

Palmierul Trestie de aur este cel mai bine cunoscut pentru frunzele sale inalte, precum penele, care adauga o nota tropicala instantanee oricarei incaperi. Ideal pentru a adauga inaltime fara volum vizual, aceasta planta este o modalitate garantata de a va improspata casa pentru primavara.

Se dezvolta in lumina indirecta, crescand frunze noi care seamana cu sulite lungi inainte de a se extinde in forma lor clasica de frunze de palmier. Este, de asemenea, o planta adaptabila care va poate infrumuseta spatiul exterior pentru vara.

Feriga Japoneza

Feriga japoneza

Este o piesa destul de sculpturala, compusa dintr-o feriga cuib de pasare, care, in loc sa fie crescuta intr-un ghiveci, a fost atasata de o bucata de lava adevarata, permitand radacinilor sa creasca in jos si in jurul pietrei. Feriga formeaza un grup asemanator unui cuib deasupra lavei care va avea o forma variabila si va inflori intr-un mediu umed, cum ar fi o baie sau o bucatarie.

 

Trunchiul fericirii (Dracena) White Stripe

Trunchiul fericirii (Dracena) White Stripe

Dracaena white stripe este cat se poate de usor de ingrijit. Forma ei spectaculoasa face din ea o planta interesanta de podea sau de birou in spatiul verde. Desi de natura tropicala, se adapteaza minunat la casa si la conditiile din interior, cu putina ingrijire.  Frunzele lor de culoare verde-inchis sunt stralucitoare in mod natural si evidentiate cu dungi albe izbitoare.

 

Am inteles de-a lungul timpului cat de greu este sa gasesti ceea ce iti doresti! Am ales nu doar plante cunoscute si cu nuante deosebite, dar si mai putin cunoscute cu un farmec aparte ce au adus unicitate gradinilor si caselor noastre. Astfel scriem mereu articole cu o deosebita placere pentru a-ti oferi cele mai bune informatii care sa te ajute in creearea design-ului perfect! 💜

Pentru si mai multa inspiratie in design de gradina&interior si idei noi pentru combinatii de plante ne gasiti si pe Facebook si Instagram👍