🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Cauta Autentificare Geanta de cumparaturi
0 articole

Cele mai bune plante pentru bucatarie

Cele mai bune plante pentru bucatarie - VERDENA

Echipa Verdena |

Nu trece cu vederea bucataria atunci cand decizi unde sa-ti plasezi noua planta. Deoarece bucatariile sunt de obicei mai umede decat alte zone ale casei tale, planta ta va prospera cu umiditatea suplimentara.

Nu numai ca plantele tale vor iubi mediul umed, dar vei adora si senzatia de design luxuriant care se adauga unui spatiu traditional nu atat de verde. Urmeaza aceste sfaturi + trucuri pentru ati transforma spatiul cu cele mai bune plante pentru bucatarie!

SFATUL 1: Gandeste vertical

Cele mai bune plante pentru bucatarie
In majoritatea bucatariilor, spatiul de la tejghea este un premiu. Utilizeaza ghivece agatatoare pentru plante sau alege blaturile suspendate deasupra dulapurilor pentru ati mentine blatul de gatit liber. Plante precum Philodendron Brasil si Planta Paianjen iubesc sa fie agatate sau pozitionate pe un raft, astfel incat cresterea sa  poata cadea intr-un cadru precum cel al unei cascade naturale.

 

SFATUL 2: Mai mare nu este intotdeauna mai bine

Cele mai bune plante pentru bucatarie


Cei mai multi dintre noi nu avem spatiu pentru o planta precum Pasarea alba a Paradisului sau o Monstera in bucatarie, dar adaugarea unor ciorchini de plante mai mici poate avea un impact la fel de mare. Grupati plantele mai mici impreuna pe un pervaz. Tradescantia Zebrina, Aloe Vera si Planta de cauciuc ar adora lumina indirecta stralucitoare pe care o vor primi pe un pervaz.

 

SFATUL 3: Alege plante care iubesc umiditatea

Cele mai bune plante pentru bucatarie


La fel ca baia ta, bucataria ta este adesea putin mai umeda decat majoritatea celorlalte camere ale casei tale. Alege plante care se vor dezvolta in umiditate suplimentara, cum ar fi Feriga Cuib de Pasare si Feriga Sabie Green Lady.

Nu te opri cu bucataria! Avem cele mai bune plante pentru fiecare spatiu.
Fie ca locuiesto intr-un apartament mai putin luminat sau intr-o garsoniera insorita, si doresti sa-ti transformi baia intr-o oaza naturala sau vrei sa adaugi mai mult plante in bucatarie, suntem aici pentru a te ajuta cu orice informatie ai nevoie! 💜

Lasa un comentariu

Retine ca comentariile trebuie aprobate inainte de publicare.