Sezonul de plantare a inceput! Datorita cererii mari, livrarile pot avea intarzieri.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Million Bells Calibrachoa: creste un milion de zambete!

Million Bells Calibrachoa: creste un milion de zambete! - VERDENA

Social Media |

Million Bells Calibrachoa

 

Million Bells Calibrachoa este o serie de marci inregistrate. Dar, in ansamblu, Calibrachoa este, de asemenea, numita in mod obisnuit million bells (si e adesea comparata cu o petunie minuscula dar mai bine dezvoltata). De fapt, Calibrachoa este adesea confundata cu petuniile. Dar odata ce vei avea prolifica Calibrachoa, toata confuzia se va sfarsi. Ele infloresc, oferind o uriasa si vesela pata de culoare, indiferent de locul in care le plantezi. Acasa, in ghivece, de-a lungul bordurilor sau in straturi, Milion Bells se intinde pentru a crea privelisti magnifice de flori colorate. In zonele mai calde, ele pot chiar sa infloreasca chiar si in lunile de iarna!

 

Verifica corect pH-ul solului

Calibrachoa prospera intr-un sol acid, cu un pH intre 5,5 si 6. La acest pH, vei vedea fara indoiala cea mai buna performanta. In ceea ce priveste cresterea, numarul de flori si culoarea bogata atat a florilor, cat si a frunzelor. Esti nesigur de pH-ul solului? Un test de sol ieftin poate rezolva aceasta problema. Iar cateva modificari simple ale solului pot ridica sau scadea pH-ul solului. Daca trebuie sa cresti pH-ul solului, poti incerca un strat de mulci organic sau poti aplica in pamant un produs pe baza de var. Daca trebuie sa reduci pH-ul solului, poti utiliza sulf. Poti afla mai multe despre pH-ul solului aici.

Purple Million Bells Calibrachoa

 

Cum sa ai grija de Million Bells Calibrachoa

Plantele de Million Bells Calibrachoa iubesc caldura si se dezvolta foarte bine in plin soare. Dar vor tolera si zone partial umbrite, atata timp cat vor avea cel putin 4 ore de soare zilnic. De asemenea, nu le place apa in exces. Dar le place sa aiba umezeala, prin urmare planteaza-le acolo unde solul se dreneaza bine sau intr-un recipient care are un drenaj adecvat.

 

Plantarea Million Bells Calibrachoa

Conditiile climatice din Romania (iernile aspre) te impiedica sa plantezi Calibrachoa intr-un strat de flori, dar le poti pastra cu usurinta in ghivece si le poti transplanta in ghivece mai mari odata ce planta a crescut suficient de mare si ghiveciul original este prea mic. Cand le transplantezi intr-un vas vei dori 3 sau 4 plante la fiecare 25 sau 30 cm. Acest lucru va avea ca rezultat un recipient echilibrat si plin. Din acela care revarsa de flori somptuoase si frunzis.

  Plantare million bells calibrachoa

 

Mulciul Nu Este Necesar

Intr-un strat, unii gradinari prefera sa foloseasca mulci pentru a retine umiditatea. Dar, deoarece seria Million Bells are un obicei de crestere bine definit, acestea vor umple spatiul foarte bine. Acest lucru le creeaza umbra dedesubtul frunzisului, cea ce la mentine umiditatea si va inhiba cresterea buruienilor. Ruperea timpurie a varfurilor va incuraja o crestere mai completa si mai multe flori. Indepartarea florilor uscate nu este necesara. Million Bells se auto-curata si va inflori non-stop din aprilie pana in octombrie si uneori chiar si mai tarziu!

 

Nu uita sa fertilizezi!

Ca si in cazul oricarei plante cu crestere rapida, care infloreste foarte mult, acestea vor arata mai bine atunci cand sunt fertilizate corespunzator. Fertilizarea regulata cu ingrasamant lichid sau cu un ingrasamant cu eliberare lenta pe intervale mai lungi le va conferi flori sanatoase si culori vibrante tot sezonul.

Purple Calibrachoa

Suntem mai mult decat mandri ca iti putem oferi cea mai mare colectie de Calibrachoa Carnival sau „milioane de clopoței” din Romania.