ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Majoritatea comenzilor plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Plante de interior care atrag norocul, bogatia si prosperitatea in anul nou lunar

Plante de interior care atrag norocul, bogatia si prosperitatea in anul nou lunar - VERDENA

Social Media |

Anul Tigrului se apropie rapid, Anul Nou Lunar avand loc pe 1 februarie 2022. Exista multe traditii asociate cu Anul Nou Lunar care se concentreaza pe noroc si prosperitate, iar daruirea plantelor de apartament de bun augur este una dintre ele. Iata cateva sugestii de cadouri pentru plante de interior pentru a sarbatori Anul Nou Lunar.

 

Arborele banilor

Arborele banilor

 

Arborele de bani simbolizeaza bogatia si norocul, transformandu-l in cadoul perfect pentru a sarbatori Anul Nou Lunar.


Potrivit legendei, un fermier din Taiwan care lucra la campul sau a dat peste o planta Pachira aquatica. Recunoscand oportunitatea, a decis sa creasca si sa vanda aceste plante atractive pentru profit si a devenit rapid foarte bogat.

Fermierul si-a atribuit tot succesul plantei, numind-o „Arborele de bani”.
Arborele banilor a devenit incredibil de popular in America de Nord ca planta de apartament datorita temperamentului sau usor de ingrijit si caracteristicilor minunate:

  • Non toxic pentru animale de companie
  • Se dezvolta sub fluorescente (planta perfecta de birou)
  • Adaptabil la o gama larga de temperaturi interioare
  • Poate trece perioade lungi intre udari

 

Floarea flamingo (Anthurium andraeanum) White Champion 

Floarea flamingo (Anthurium andraeanum) White Champion

O alta planta de Anul Nou Lunar cu care nu poti gresi este planta de anthurium. Cu bractee albe indraznete si frunze stralucitoare in forma de inima, anthurium simbolizeaza dragostea si este cunoscut ca aduce noroc in relatiile tale.

De asemenea, este cunoscut ca reprezinta ospitalitatea, protectia si frumusetea.
Pe langa simbolismul semnificativ al anthurium, este un cadou grozav pentru Anul Nou Lunar, deoarece este usor de ingrijit. Necesita o lumina indirecta a soarelui, sol umed, umiditate ridicata si temperaturi mai calde, acestea sunt o alegere excelenta pentru o baie sau bucatarie daca exista suficienta lumina.

Pentru ca fiecare floare care dureaza 2-3 luni, acest cadou va oferi persoanei dragi o floare frumoasa care sa-i aminteasca de norocul lor.

 

Palmier pitic 

Palmier Pitic (Chamaedorea sifrizii)

O alta planta pentru Anul Nou Lunar este Palmierul pitic. Acest palmier unic reprezinta flexibilitate si forta intr-o armonie perfecta. De asemenea, este considerata o planta norocoasa in multe culturi asiatice si ofera primitorului stare de spirit buna.


Palmierul pitic poate creste peste 200 cm inaltime si ofera un Fung Shui excelent, ceea ce inseamna ca poate ajuta la crearea unui flux de energie sanatos si pozitiv in casa. Numele genului plantei Chamaedorea provine din cuvintele grecesti „chamai” si „dorea”, care inseamna „dar pe pamant”.


Din studiul asupra aerului curat, palmierul pitic este pe lista NASA ca fiind una dintre cele mai eficiente plante pentru purificarea aerului. Capabil sa absoarba formaldehida, xilenul si toluenul, dimensiunea sa mare ii permite, de asemenea, sa actioneze ca un umidificator natural.

Daca si tu esti in cautarea unei plante pe care sa o oferi cadou unei persoane dragi, alege chiar acum o planta de interior de la Verdena!