ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Comenzile plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Plante pentru spatii mici exterioare

Plante pentru spatii mici exterioare - VERDENA

Social Media |

Poti folosi plante pentru a decora orice spatiu exterior, de orice dimensiune. Iata cum sa-ti faci propria jungla pe terasa, veranda sau in gradina.

 Plante pentru spatii mici exterioare

 Ai nevoie doar de cel mai mic spatiu exterior pentru a-l transforma complet, adaugand plantele preferate. O terasa mica, un balcon sau chiar doar o fereastra pot deveni spatiile unei noi experiente natuale. Ai nevoie doar de putina imaginatie si de plantele potrivite.

Alege ghivece pentru pervaze


Daca ai pervaz, ai loc pentru plante. Ai fi uimit de cat de multe plante pot incapea intr-un ghiveci care are doar 45 cm lungime. Il poti umple cu plante cu flori pentru o nota de culoare. Poti incerca Clopotel (Campanula) Portenschlagiana pentru o nota de culoare puternica, Andromeda Blue Ice care te incanta cu frunze verzi tot anul sau Deutzia Yuki Cherry Blossom pentru bogatia de flori roz pe care o ofera. 

plante pentru pervaz

Alege arbori in ghiveci de diferite dimensiuni 

Daca ii loc doar pentru un numar mic de plante, asigura-te ca acestea sunt atragatoare. O modalitate foarte buna de a avea un impact maxim cu plante minime este sa cresti un copac de valoare.

Pomul Lamai Lemonade nu va ocupa mult spatiu, dar chiar inveseleste un spatiu cu lamaile sale galbene stralucitoare.

Buxus sempervirens (cimisir) piramida si Magnolia Grandiflora Little Gem vin in forme inteligente care fac un spatiu sa para foarte matur.

 Alege arbori in ghiveci de diferite dimensiuni

Poti alege plante cataratoare


Ai nevoie de foarte putin spatiu pentru plante cataratoare, doar de un perete. Daca cresti Clematis Rouge Cardinal, aceasta iti va acoperi peretele cu flori. Va avea nevoie de ceva de care sa se tina, asa ca ataseaza un spalier de perete, ca sa se poata invarti in jurul lui.

Iedera Maple Queen va creste singura pe zid, fara vreun ajutor. Creste rapid, asa ca vei avea un perete cu frunze in surprinzator de putin timp.

 alege plante cataratoare

Coloreaza spatiul 


Atrageti atentia asupra plantelor tale, alegand soiurile care ofera flori din abundenta, pline de parfum si culoare. Asta ar putea insemna sa alegi plante stralucitoare, cu flori, precum Hortensia Little Blue XS sau Magnolia soulangeana.

Alege o tematica

Daca ai loc doar pentru un numar mic de plante, pastreaza-le intr-o tema pentru a maximiza efectul si a crea armonie vizuala. Aici nu exista limite, iar posibiltiatile din care poti alege sunt nelimitate.


Ai putea opta pentru aspectul clasic. Sau opteaza pentru forme moderne minimaliste. Iti poti crea propria plantatie de citrice, oferind un aer mediteranean

tematica pentru gradina