ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Majoritatea comenzilor plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Trandafiri pentru fata casei

Trandafiri pentru fata casei - VERDENA

Social Media |

Credem ca toti iubitorii de plante isi doresc ca partea din fata a caselor sa arate cat mai frumos cu putinta, iar un trandafir catarator in plina inflorire este un pas catre un drum lung, dar extrem de frumos, spre atingerea acestui obiectiv.

 Este important sa estimezi cu exactitate inaltimea la care doresti sa creasca si sa se potriveasca cu spatiul tau. Gandeste-te serios la cat de mult vrei sa se inalte trandafirul tau. Aminteste-ti ca trandafirii nu se agata singuri si, prin urmare, trebuie sa fie atasati de perete cu ajutorul unor fire tensionate sau a unui spalier.

Descopera urmatoarele categorii de trandafiri si alege-l pe cel care este cat mai aproape de viziunea ta, fie ca este catarator, tufa, copacel sau orice alt soi:


Colectia de trandafiri cataratori


Trandafir catarator Golden Age 

 Trandafir catarator Golden Age


Trandafirul catarator Golden Age este o adevarata specialitate - nu e de mirare ca este nominalizat la concursuri! Infloreste devreme si pentru o perioada lunga de timp, cu o usoara inflorire ulterioara pana toamna. Neobisnuit pentru un trandafir cu flori galbene: culoarea bogata dureaza si se estompeaza usor doar spre sfarsitul perioadei de inflorire!

Florile semi-duble cresc in grupuri izbitor de mari de pana la 60 de exemplare si emana un parfum dulce ca mierea.
Ca un arbore de gradina, Golden Age este o adevarata atractie pe orice spalier, gard de gradina, foisor sau pergola. Acolo poate ajunge pana la o inaltime de pana la cinci metri si se dezvolta in mod fiabil intr-o pozitie insorita sau semiumbrita, intr-un sol nutritiv, proaspat si bine drenat.


Trandafiri Floribunda


Trandafir Floribunda Ballade


Trandafir Floribunda Ballade

 

Trandafirul de strat Ballade isi poarta numele pe buna dreptate, deoarece arata ca un cantec de dragoste in forma de trandafir! Infloreste abundent, cu flori luxuriante, de un roz pal, din iunie pana in octombrie. Romantism pur! Florile sale sunt, de asemenea, delicat de parfumate. Trandafirul Ballade creste pana la 80 de centimetri inaltime si poate fi plantat in orice bordura, mare sau mica, individual sau in grup.
Cresterea sa este stufoasa, cu frunzisul dens, de un verde puternic, din care florile ies bine in evidenta. Avand in vedere ca trandafirul Ballade este rezistent la inghet si, in rest, destul de robust, este potrivit nu numai pentru plantarea in gradina privata, ci si pentru plantarea in zonele publice. Adaptabil, se dezvolta atat in locuri insorite cat si semiumbrite si ii place un sol nutritiv, adanc si bogat in humus.


Trandafiri Pitic
 
Trandafir The Fairy King


Trandafir The Fairy King

Trandafirul pitic The Fairy King iti poate aduce in gradina un plus de frumusete, prin culoarea sa de un rosu roial, asa cum ii sugereaza si numele primit. Cu flori abundente, il poti planta in grupuri sau sa-l integrezi in design-uri de plante contrastante pentru a oferi un plus vizual gradinii tale.

Trandafiri Teahibrid

Trandafir teahibrid Duftrausch

 Trandafir teahibrid Duftrausch

Acest trandafir nobil se ridica la inaltimea numelui sau deoarece creeaza cu adevarat o avalansa de parfum in gradina casei. Parfumul sau picant este intens si rafinat, mai ales in jurul pranzului. La fel de romantica este si nuanta rozalie a florilor duble, care sunt adesea nuantate violet. Florile mari, minunate, ne impodobesc gradina luni intregi, din iunie pana in octombrie.

 

Trandafirul Duftrausch este deja convingator atunci cand este plantat individual sau in grup, unde se armonizeaza deosebit de bine cu florile de culoare alb-crem si roz stralucitor. In fiecare strat si bordura, Duftrausch se dovedeste a fi minunat de viguros. Frumusetea sa nu se limiteaza la gradina, ci si ca floare  taiata intr-o vaza, imbogatind camera de zi cu florile sale roz delicat si parfumul bogat de trandafir. Deoarece trandafirul Duftrausch incanta si prin natura sa foarte sanatoasa, este o alegere potrivita atat pentru cunoscatori, cat si pentru incepatori. Duftrausch prefera sa creasca intr-o locatie insorita si ii place solul umed, nutritiv, proaspat si cu un pH neutru sau usor acid.

 

Trandafiri Tufa

Trandafir Tufa Aprikola

Trandafir Tufa Aprikola

Aprikola este un trandafir de strat elegant, cu o natura deosebit de sanatoasa si robusta. Deja in luna mai isi arata primele flori de culoare delicata, variind de la culoarea caisei pana la roz deschis. Aceasta tufa gratioasa va inflori de mai multe ori si va rezista pana in septembrie. Florile de marime medie, pline de nostalgie, cresc de obicei in ciorchini si se dovedesc a fi stabile din punct de vedere al culorii.

Daca va apropiati veti percepe de asemenea parfumul usor, dar seducator, acrisor - fructat. Stralucirea puternica a pistilului este o marturie a sanatatii si a capacitatii de regenerare a acestui trandafir de strat, care i-a adus ravnitul certificat ADR si numeroase alte premii. Aprikola creste viguros si stufos in pozitie verticala in fiecare strat precum si in ghiveciul cu trandafiri. Tot ce are nevoie este o locatie insorita sau semiumbrita si un sol nutritiv, bine drenat si adanc.

 

Trandafiri Copacel

Trandafir copacel Royal Red

Trandafir copacel Royal Red

Trandafirul copacel Rosa Royal Red incanta privitorul cu florile sale rozi foarte nobile, care contrasteaza frumos cu frunzele de culoare verde inchis. Acest soi este garantat sa adauge accente deosebite in gradina dumneavoastra. In general, Royal Red este rezistent si robust.

Oricare tip de trandafiri ai alege, te asteptam cu o multime de soiuri, modele si culori. De asemenea iti recomandam sa optezi, in perioadele favorabile, pentru un Ingrasamant natural pentru Trandafiricare sa-ti faca plantele mai rezistente la infestarea cu mucegai si la influentele nefaste ale mediului si sa le permita sa infloreasca in culori vii.