🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Cauta Autentificare Geanta de cumparaturi
0 articole

9 Moduri de a Decora cu Plante

9 Moduri de a Decora cu Plante - VERDENA

Echipa Verdena |

Plantele de interior sunt o modalitate usoara de a transforma o camera fara efortul de a redecora. Nu exista „reguli”, dar exista cateva sfaturi simple.

 9-Moduri-de-a-Decora-cu-Plante

1. Este imposibil sa nu potrivesti plantele

Este-imposibil-sa-nu-potrivesti-plantele

Plantele nu se „ciocnesc” niciodata. Nimeni nu s-a uitat vreodata la o jungla si s-a gandit ca pare putin ocupata. Asa ca amesteca-le dupa cum doresti.

Daca doresti impact, amesteca inaltimile, formele frunzelor si culorile. Daca doresti un aspect elegant si sofisticat, poti alege toate plantele cu frunze intunecate, de exemplu Planta zz, Ficus, Planta de cauciuc.

2. Aranjeaza plantele in numere impare

Aranjeaza-plantele-in-numere-impare

Pentru un aspect relaxat, aranjeaza plantele in numere impare. Iti mentine ochii in miscare, ceea ce face un spatiu mai atragator din punct de vedere vizual.

Aranjarea in numere pare creeaza un aspect mai formal. S-ar putea sa-ti doresti asta in anumite locuri - doua plante identice de fiecare parte a usii din fata arata inteligent - dar intr-o zona de living se poate simti putin rece si neprimitor.

3. I-a in considerare lumina

I-a-in-considerare-lumina

Suna simplu, dar asigura-te ca plantele pe care vrei sa le folosesti vor trai fericite in camera ta. Poti folosi sectiunile speciale ale Plantelor de apartament de pe site-ul nostru pentru a gasi spre exemplu Plante de Apartament Rezistente la Umbra.

Grupeaza plantele care se bucura de aceleasi conditii. Camera ta va arata cel mai bine atunci cand toate plantele vor inflori.

4. Pune plantele in locurile pe care le folosesti cel mai mult

Pune plantele in locurile pe care le folosesti cel mai mult

Plantele fac un spatiu relaxant. Este in ADN-ul nostru sa ne simtim mai calmi cand vedem verdele natural al plantelor, asa ca pune plante oriunde iti petreci mult timp.

O planta pe biroul tau, pe noptiera sau langa canapea va crea un mic moment de calmitate ori de cate ori o vei vedea.

5. Foloseste toata inaltimea camerelor tale

Foloseste-toata-inaltimea-camerelor-tale

Nu toate plantele trebuie sa stea pe podea. Le poti folosi pentru a decora rafturi de carti, noptiere, pervazuri. Oriunde, practic.

Nici macar nu ai nevoie de spatiu pe podea sau de o suprafata. Suspenda Plante Curgatoare de tavan pentru a atrage privirea in sus.

6. Foloseste plante pentru a evidentia punctele focale

Foloseste-plante-pentru-a-evidentia-punctele-focale

Daca exista ceva in camera ta care iti place, plantele pot ajuta sa atraga atentia asupra lui. De exemplu, acopera un semineu cu plante si il transformi in ceva extraordinar.

Pune plante langa o lucrare de arta sau o fotografie preferata pentru a o accentua. Inconjoara un scaun preferat cu plante inalte pentru a face din acesta o zona confortabila de lectura.

7. Plantele fac spatiile „dificile” uimitoare

Plantele-fac-spatiile-„dificile”-uimitoare

Plantele sunt o modalitate geniala de a aduce viata acelor zone incomode ale casei tale. O Sansevieria face o camera mohorata mai vesela. Un grup de plante inalte poate ascunde un colt dezordonat. O Planta Curgatoare Epipremnum Silvery Ann poate face partea superioara a unui dulap dintr-o data frumoasa.

Oricare ar fi locul tau ciudat, atata timp cat primeste putina lumina, exista o planta care va trai acolo.

8. Plantele pot oferi rezonanta in decorarea ta interioara

Plantele-pot-oferi-rezonanta-in-decorarea-ta-interioara
Orice planta pe care o alegi va inveseli un spatiu, dar le poti alege special pentru a-ti imbunatati aspectul.

Daca esti tipul minimal, plantele cu frunze simple, sculpturale, cum ar fi un Palmier Cocotier sau un Cactus, vor mentine lucrurile curate. 

Daca iti plac interioarele traditionale, plante precum Palmierul Kentia sau Feriga Sabie Green Lady, care erau populare in epoca victoriana, se vor potrivi perfect.

9. Fii creativ

Plantele-pot-oferi-rezonanta-in-decorarea-ta-interioara

Distreaza-te fiind putin exagerat. Un Ficus Lyrata in dormitor arata fantastic. Chiar si o baie mica devine o oaza de lux daca o umpli cu Ferigi iubitoare de abur. Lucrul genial despre plante este ca, daca incerci ceva si nu esti sigur, le poti muta oricand.

Lasa un comentariu

Retine ca comentariile trebuie aprobate inainte de publicare.