🌼 AFLA AICI DE CE ESTE SIGUR SA PLANTEZI CHIAR SI VARA! 🌼

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Plante cadou pentru Valentine's Day | Plante de interior cadou

Plante cadou pentru Valentine's Day | Plante de interior cadou - VERDENA

Social Media |

Fie ca faci cumparaturi pentru acea persoana speciala, prietena ta preferata sau un rasfat pentru tine pentru ca cu siguranta o meriti il, plantele de apartament naturale sunt cadoul perfect pentru sarbatorile tale de Ziua Indragostitilor si Dragobete.

Plantele de la Verdena la care te-ai gandit pentru persoana pe care o iubesti te ajuta sa oferi un cadou si mai usor, deoarece sunt livrate direct la usa ta. Si daca te aflii intr-o zona rece de iarna, nu-ti face griji! Plantele noastre sunt impachetate cu grija si caldura pentru a le mentine in siguranta in calatoria lor catre tine, asigurandu-ne ca vor ajunge in forma perfecta pentru a le oferi cadou.

Plante cadou pentru Valetine's Day  Plante de interior cadou

Ai o multime de avantaje atunci cand oferi Plante cadou pentru Valentine's Day

Sunt frumoase: de la flori frumoase la frunzis luxuriant si culori indraznete, frumusetea unei plante de apartament nu poate fi trecuta cu vederea. In plus, aici, la Verdena, selectam soiuri unice pe care nu le vei gasi asa usor.

Sunt remarcante: Plantele se lauda cu multe beneficii pentru sanatate, de la stimularea starii de spirit si a productivitatii pana la absorbtia toxinelor din aer. Pe langa aceste beneficii, ce modalitate mai buna de a sarbatori povestea ta de dragoste decat cu o planta naturala care creste chiar alaturi de relatia ta?

Sunt usor de ingrijit: Sectiunea noastra Plante Usor de Intretinut este o colectie de plante care pot fi cadouri, potrivite pentru orice nivel de cunostiinte, indiferent daca cumpari pentru un nou iubitor de plante sau pentru unul experimentat. 

Te-am convins ca o planta poate fi cel mai iubit cadou dintre toate? Citeste in continuare primele cinci alegeri ale noastre de Ziua Indragostitilor!

Philodendron Green Princess

philodendron-green-princess

Aceasta planta cu frunzele sale verzi adorabile poate fi asezata pe un raft sau pe pervaz si este o modalitate excelenta de a-ti arata afectiunea pentru persoana iubita.

Este usor sa creezi o atmosfera tropicala cu aceasta planta de interior impresionanta, deoarece frunzele in forma de paleta de un verde intens au o dimensiune foarte generoasa. Este o planta usor de ingrijit, deci perfecta pentru un novice, dar in timp va avea un impact mare. 

Floarea Flamingo (Anthurium) White Champion

Floarea Flamingo (Anthurium) White Champion - 40 cm

Frunzele verzi lucioase si florile albe stralucitoare ale Florii Flamingo (Anthurium) o fac cadoul perfect pentru a-ti impartasi pasiunea. Cunoscute pentru a aduce noroc in relatii, bracteele albe ale acestui anthurium pot persista pe planta luni de zile. Planta va produce in mod constant flori noi si va aduce o atmosfera vesela si tropicala spatiului tau.

Gasite initial in zonele muntilor Anzi din Columbia si Ecuador, aceste frumuseti se bucura de un loc cald, insorit, cu lumina puternica, indirecta. Nu este pretentios cu un program de udare, Anthurium White Champion apreciaza o udare profunda atunci cand 50% din sol s-a uscat.

Bromelia Florence Roz In Ghiveci Decorativ

Bromelia Florence Roz In Ghiveci Decorativ

Nu exista nimic care sa se compare cu frunzele verzi stralucitoare si cu florile roz uimitoare ale acestei bromelii impunatoare, fiind simbolul perfect pentru a-ti arata afectiunea. Cu o inflorire unica, Bromelia Florence Roz prezinta frunze verz si flori roz, care pot ramane in floare mai mult de jumatate de an.

Originare din Brazilia, bromeliile cresc pe copaci ca epifite, absorbind majoritatea nutrientilor prin frunze. Bromelia ta va prospera intr-un loc cu lumina indirecta medie spre stralucitoare. Udarea trebuie sa fie usoara: solul are nevoie de o udare doar cand este complet uscat.

Calathea Insignis

Calathea Insignis - 40 cm

Este o planta cu crestere rapida, care ramane relativ compacta si ofera o expresie stralucitoare si indrazneata a iubirii.

Suprafata superioara a frunzei acestei plante de casa atractive este un amestec luxuriant de verde mar si verde bogat de padure, in timp ce partea inferioara este un violet-magenta contrastant. Acest lucru devine mai vizibil la niveluri scazute de lumina, atunci cand frunzele se pliaza si devin mai drepte. 

Crinul Pacii Spathiphyllum Pearl Cupido

Crinul Pacii Spathiphyllum Pearl Cupido - 80 Cm

Crinul emblematic si superb al pacii ofera frunze mari, stralucitoare, care inconjoara florile albe simbolice. Aceste flori cremoase sunt numite spate, care adapostesc flori minuscule, iar culoarea lor alba bogata a ajuns sa semnifice prosperitate, puritate, pace si frumusete. Crinul Pacii este un cadou sincer pentru persoana iubita pentru aceasta ocazie speciala Ziua Indragostitilor si Dragobete.

Crinul pacii este originar din padurile tropicale dense din Venezuela si Columbia. Si-a facut drum spre Europa in anii 1860 si a castigat rapid interes pentru natura sa frumoasa, dar iertatoare. Planta se va ofili dramatic daca se usuca prea mult, dar o udare temeinica ar trebui sa rezolve rapid acest lucru. Se pot adapta la lumina slaba, dar ofera-le lumina indirecta puternica pentru a incuraja florile albe sa creasca.