ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Majoritatea comenzilor plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Brazi naturali de Craciun in ghiveci | Beneficiile unui brad in ghiveci

Brazi naturali de Craciun in ghiveci | Beneficiile unui brad in ghiveci - VERDENA

Social Media |

Perioada sarbatorilor de iarna se aproprie, perioada in care ne bucuram de traditii, obiceiuri dar mai ales de cei dragi noua. Desigur ca decorarea apartamentului sau casei tale este un prilej de voie buna si fericire alaturi de cei dragi, in special in seara in care vei impodobi bradul. 

Daca preferi un brad natural de Craciun, te-ai gandit vreodata la varianta unui brad natural in ghiveci?  Este o varianta extraordinara pentru ca oricand dupa sarbatori il poti planta sau pastra intr-o stare perfecta, fara ca acesta sa se usuce. De asemenea ai parte de multe alte beneficii, dar haide sa le descoperim impreuna pe parcursul acestui articol!

brad natural de Craciun in ghiveci

Odata cu „All I Want For Christmas Is You” de Mariah Carey, care incepe sa revina sezonier la radio sau televizor, este timpul sa incepi sa te ganesti la bradul de Craciun.

In mod traditional, aproximativ jumatate dintre cei care sarbatoresc Craciunul opteaza pentru brazi artificiali de Craciun, cealalta jumatate preferand sa cumpere brazi naturali taiati. Dar suntem aici pentru a te informa ca exista o a treia optiune de brad de Craciun de care sa te bucuri: un brad natural in ghiveci!

Suntem incantati sa livram brazi si molizi tuturor iubitorilor de plante. Citeste mai departe despre beneficiile unui brad natural de Craciun in ghiveci:

Beneficiile unui brad natural de Craciun in ghiveci

beneficiile unui brad natural de Craciun in ghiveci

Anul acesta, in loc sa iesi si cumperi un copac taiat, ia in considerare adoptarea unui nou copac viu in familie. Copacii vii, cum ar fi Bradul de Crăciun Nordmann (Abies Nordmanniana), pot fi livrati direct la usa ta de catre Verdena.

Unele dintre principalele beneficii ale optarii pentru un brad de Craciun natural in ghiveci in locul unui brad taiat sau artificial sunt:

Il poti planta in gradina dupa sarbatori

Poate unul dintre cele mai mari avantaje ale unui brad natural de Craciun in ghiveci este faptul ca dupa trecerea perioadei de sarbatori, il poti planta in gradina ta sau oriunde iti doresti si sa te bucuri in continuare de frumusetea acestuia.


Sunt mai buni pentru mediu

Spre exemplu, in fiecare an, in SUA, aproape 10 milioane de copaci artificiali sunt achizitionati. Majoritatea sunt produsi in tari comerciale si nu sunt reciclabili, ceea ce le ofera o amprenta mare de carbon. Anul acesta, in loc sa devina artificial, ofera o casa unui brad viu pentru a creste si a prospera. Acest lucru ajuta nu numai la reducerea amprentei de carbon, ci si la imbunatatirea calitatii aerului din locuinta. Castig-castig.

Fac mai putina mizerie

Brazii taiati de Craciun cand incep sa se usuce lasa multe ace in timpul sarbatorilor, datorita aerului incalzit din interior. Acest lucru poate face destula mizerie in casa ta, deoarece copii mici sau animalele de companie sunt foarte incantati sa se joace cu micile ramuri ale acestora acele.

Pot deveni o traditie de familie

Cand cumparati un brad de la Verdena, il vei putea vedea cum creste impreuna cu familia. Acest lucru este grozav pentru fotografiile de familie si pentru a adauga inca o traditie de familie la distractia de Craciun. Fie ca il tii in interior sau il lasi sa creasca in aer liber, bradul tau va fi plin de amintiri.

 

Daca te-am convins sau esti interesat sa alegi un brad natural de Craciun in ghiveci, ti-am pregatit un top 5, dintre cei mai frumosi:

Brad de craciun Nordmann (Abies Nordmanniana)

Brad de craciun Nordmann (Abies Nordmanniana)

Bradul Nordmanniana  sau Bradul de Caucaz este deosebit de bine cunoscut si popular ca brad de Craciun. Este, de asemenea, potrivit ca un topiar pitoresc si simplu pentru gradini. Acele sale stralucesc, de asemenea, de un verde inchis bogat si, cu cele doua dungi albe argintii de pe partea inferioara, aduc culoare si vitalitate in gradina.

Molid Pitic Conica Perfecta

Molid Pitic Conica Perfecta

Molidul de zahar (Picea glauca Conica) este o specie de molid care creste compact, cu ace pline si multi lastari in forma piramidala. Ca planta tanara, arata ca un pom de Craciun in miniatura si radiaza anticipare la birou sau ca un cadou inainte de Craciun.

Molid Argintiu Super Blue

Molid Argintiu Super Blue

Acest conifer vesnic verde atractiv are o crestere lenta, formand o forma piramidala pe masura ce se maturizeaza. Acele sale argintii pana la albastru stralucitor reprezinta un element remarcabil, si il fac un pom de Craciun ideal pentru cei care doresc sa se indeparteze de verdele traditional al molidului norvegian si Nordmans. Reprezinta o alternativa ideala la pomii de Craciun mai traditionali.

Molid Argintiu Edith

Molid Argintiu Edith

Molidul de munte albastru, cunoscut sub numele de molidul cu tepi, este o specie de planta din genul molid (Picea). Molidul albastru este originar din Muntii Stancosi din vestul Statelor Unite si se distinge prin acele sale albastre si patrunzatoare. 

Molid Argintiu Blue Diamond

Molid Argintiu Blue Diamond

Molidul albastru-argintiu Blue Diamond este o selectie fermecatoare de Molid albastru de Colorado (Colorado Blue Spruce) cu ace argintii-albastre si o silueta simetrica foarte estetica. Aceasta varietate, cunoscuta si ca Albastru de Craciun, poate fi o alternativa foarte atragatoare de pom de Craciun, multumita formei sale piramidale regulate.