🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Cauta Autentificare Geanta de cumparaturi
0 articole

Ghidul cadourilor de sarbatori 2022 - Ofera plante cadou

Ghidul cadourilor de sarbatori 2022 - Ofera plante cadou - VERDENA

Echipa Verdena |

Gasirea cadoului perfect de sarbatori, care este atat semnificativ, cat si unic, poate fi o provocare, dar Verdena iti ofera ghidul cadourilor de sarbatori. Plantele sunt pur si simplu cadouri frumoase, bine gandite, care ofera beneficii pentru anii urmatori. Citeste articolul si afla cum sa alegi cea mai buna planta pe care sa o faci cadou celor dragi.

Planta perfecta pentru toata lumea de pe lista ta

Pentru profesionisti

Calathea Insignis - 60 Cm

Daca ai pe lista pe cineva anul acesta care areo pasiune pentru plante, Calathea Insignis este cadoul perfect. Necesita putin mai multa ingrijire si atentie decat alte plante - nimic la care profesionistul plantelor din viata ta nu poate face fata! Culorile sale vibrante de roz amestecate cu nuante de verde intens si crem, aceasta planta o sa fie in punct de atractie in casa oricui, chiar daca are inceputa deja o colectie de plante.

Pentru iubitorul de plante incepator

Monstera Deliciosa - 100 Cm

Ai in lista o persoana care adora plantele dar care pana acum nu a avut curajul sa inceapa aceasta pasiune? Nici o problema! Verdena ofera o mare varietate de plante de apartament usor de intretinut pe care chiar si incepatorii le pot ingriji si care vor continua sa prospere. Unul dintre preferatele noastre pentru incepatori este Monstera Deliciosa datorita intretinerii reduse si adaptarii la o gama larga de conditii de iluminare.

Creste rapid in lumina indirecta, puternica, ceea ce este deosebit de interesant pentru orice planta. Ca un bonus suplimentar, ofera frunzis superb si luxuriant, care arata grozav in orice camera.

Pentru cei care adora sa calatoreasca tot timpul

Sansevieria (Limba Soacrei) Laurentii - 30 Cm

Pentru cei care sunt mai mereu plecati, Sansevieria (Limba Soacrei) Laurentii este o alegere excelenta. Nu numai ca ofera o estetica unica, dar necesita o ingrijire minima pentru a o mentine fericita. Aceasta sansevieria are nevoie de udare rar (doar odata ce solul s-a uscat complet) si este fericita in aproape orice stare de iluminare. Natura sa fara probleme este ideala pentru acel prieten de-al tau care calatoreste adesea si are putin timp pentru rutine extinse de ingrijire a plantelor.

Pentru gazda petrecerilor

Arborele Banilor (Pachira Aquatica) - 45 Cm

Intrucat multi dintre noi se indreapta la tot felul de petreceri in acest sezon al sarbatorilor de iarna, arata-ti aprecierea pentru gazda oferidu-i ceva atent: o planta Arborele Banilor (Pachira Aquatica). Se crede ca aceasta planta va aduce energie pozitiva si noroc proprietarului, fiind un cadou semnificativ. Plantele Arborele Banilor sunt multumite de lumina indirecta scazuta pana la stralucitoare si sunt usor de ingrijit, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.

Pentru cei care au animale de companie

Planta Picior de Elefant (Beaucarnea Recurvata) - 40 Cm

Cand cauti cadoul perfect pentru plante de interior pentru cineva de pe lista ta, i-a in considerare daca are animale de companie. Deoarece unele plante pot fi toxice pentru animalele de companie, alegerea unei plante care este prietenoasa cu animalele de companie iti va oferi liniste atat tie, cat si celui care primeste cadoul. O Planta Picior de Elefant (Beaucarnea Recurvata) este o optiune fantastica, non-toxica pentru un iubitor de plante si de animale de companie din viata ta. Trunchiul sau asemanator unui bulb si frunzele vii si subtiri ofera un caracter exceptional pe care chiar si animalele de companie il pot aprecia.

Pentru casa 

Strelitzia Nicolai (Pasarea Paradisului) - 130 Cm

Nu uita de acel cineva special de pe lista ta - tu! Daca doresti sa te rasfeti in acest sezon de sarbatori, alege o planta care sa atraga atentia in casa ta. Strelitzia Nicolai (Pasarea Paradisului) este considerata regina lumii plantelor de interior. Aceasta frumusete tropicala impresionanta este gata sa ofera un plus de stil cu frunzele sale mari si lucioase.

Ofera un cadou natural sezonul acesta de sarbatori

Sezonul sarbatorilor este cel mai bun moment pentru a profita de un serviciu de livrare a plantelor. Elimina stresul oferit de cadouri, evita magazinele pline si primeste toate cadourile direct la usa ta. Poti chiar sa expediezi plante direct destinatarului daca doreseti sa simplifici si mai mult oferirea de cadouri anul acesta! Descopera plantele si alege un cadou natural de sarbatori pentru a gasi plantele perfecte pentru cei dragi.

Lasa un comentariu

Retine ca comentariile trebuie aprobate inainte de publicare.