ATENTIE! Din cauza sarbatorilor vor exista intarzieri suplimentare in livrari. Comenzile plasate acum vor ajunge dupa Paste.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Cele mai bune plante pentru baia ta

Cele mai bune plante pentru baia ta - VERDENA

Social Media |

Nu este nevoie de multa munca pentru a-ti schimba design-ul din baie - doar incorporeaza plante luminoase si luxuriante si bucura-te de experienta de spa pe care o pot creea plantele.

Cele mai bune plante pentru baie sunt plantele carora le plac umiditatea mai mare si pot tolera conditii de iluminare mai scazute. Citeste mai multe pentru a afla cum sa-ti transformi baia cu ajutorul plantelor de interior.

Cele mai bune plante pentru baie

SFATUL 1: Agata-le


Daca baia ta este ca majoritatea, nu are o tona de spatiu suplimentar pentru a plasa plante. Folositi rafturi si ghivece agatatoare pentru plante daca spatiul pe podea si pe tejghea este la un nivel superior. Plante curgatoare, cum ar fi Planta Paianjen si Philodendron Brasil, iubesc sa atarne sau sa fie pozitionate pe un raft, astfel incat noile ramuri sa poata cadea intr-o imagine precum o cascada naturala. Profita de suprafetele trecute cu vederea, cum ar fi in spatele toaletei sau deasupra unei chiuvete daca ai putin spatiu pe raft.

SFATUL 2: Plantele compacte economisesc spatiu

Cele mai bune plante pentru baia ta


Daca nu ai spatiu pentru o planta de exceptie precum o Monstera sau Ficus Lyrata in baie, o planta mai mica si mai compacta poate avea un impact la fel de mare. Aloe VeraPlanta picior de elefant si Planta de rugaciune (Maranta Kerchoveana) sunt toate optiuni excelente.

SFATUL 3: Alege plante iubitoare de umiditate si plante care se vor adapta la lumina mai scazuta

Cele mai bune plante pentru baia ta


Baia ta este cea mai umeda incapere din casa ta. Alege plante care se vor dezvolta in umiditate suplimentara, cum ar fi Feriga Cuib de Pasare si Feriga savie Green Lady. Desi este cel mai umed, este adesea si cel mai putin luminos. Daca baia ta este pe partea mai intunecata, alege o planta usoara adaptabila, cum ar fi Palmierul Pitic.

SFATUL 4: Nu fi modest

Nu-ti fie teama sa pui plantele la dus! Le va placea cresterea aburului si a umiditatii, iar „ploaia” blanda le va curata frunzele de praf si resturi.

Nu te opri cu baia! Avem cele mai bune plante pentru fiecare spatiu.
Fie ca locuiesti intr-un apartament intunecat sau intr-o garsoniera insorita, ca doriesti sa-ti transformi baia intr-o oaza naturala sau vrei sa adaugi mai multe plante in bucatarie, avem solutia perfecta pentru orice casa.