Sezonul de plantare a inceput! Datorita cererii mari, livrarile pot avea intarzieri.

🤍Datorită plantelor crescute în ghiveci, tu poți planta pe toată perioada anului 🤍

⚡️ TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 399 Ron! ⚡️

🌿 GARANTIE DE PRINDERE 90 DE ZILE 🌿

Plante de gradina pet friendly

Plante de gradina pet friendly - VERDENA

Social Media |

Prietenii nostri patrupezi sunt zi de zi, ora de ora gata de distractie, dar uneori joaca in aer liber sau curiozitatea duce la pagube nedorite ale gradinii. Iata ghidul nostru pentru a proteja plantele, animalele de companie si rabdarea ta.

 

Animalele de companie vin in toate formele si dimensiunile, dar cele mai distructive pentru plantele noastre de exterior pot fi cainii si pisicile. Gauri proaspat sapate, plante zdrobite si legume pe jumatate mestecate - iti suna cunoscut? Am fost acolo. Din fericire, cu putina cunoastere si creativitate, putem sa-i invatam pe prietenii nostri patrupede o eticheta de gradina care ii multumeste pe toata lumea.

Vom vorbi despre:

  • Pastrarea animalelor de companie in siguranta in gradina
  • Plante de care tu si animalul tau te vei bucura
  • Crearea de zone fara animale de companie si de paradis pentru animale de companie

Sa incepem.

 Plante de gradina pet friendly

Siguranta in gradina pentru animalele de companie


Dupa cum stiu majoritatea proprietarilor, cainii si pisicile sunt creaturi curioase. Fa din spatiul tau in aer liber un loc sigur pentru ca ei sa se plimbe in voie.

Incepe prin a nu lasa ingrasaminte, substante chimice si unelte ascutite la indemana, de preferinta alege un loc incuiat. .

Iubitorii de caini ar trebui sa fie precauti noaptea - melcii sunt uneori infectati cu diversi viermi, care pot fi contactati prin atingerea urmelor lasate de acestia. Foloseste coji de ou zdrobite sau ace de pin in jurul plantelor tale - molustele nu se vor bucura sa se tarasca pe pamantul intepator.

 Plante de gradina pet friendly

Plante pet friendly pe care le vei iubi


A avea animale de companie nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri atunci cand iti doresti un spatiu frumos in aer liber. Exista o multime de plante uimitoare non-toxice din care sa alegeti. Feriga arborescenta arata grozav in locuri umbrite, Pomul Calamondin aduce o pata de culoare si bambusul ofera o imagine spectaculoasa pe tot parcursul anului. Plantele parfumate, rozmarinul sunt irezistibile pentru pisici; isi vor petrece toata ziua intinsi in jurul lor.

Plante de gradina pet friendly

Incurajeaza joaca, dar in locul potrivit

A fi si tu si animalele tale de companie fericiti in gradina inseamna a crea zone de paradis verde pentru animalele de companie. Alege sa creezi zone in care si tu si ele va puteti relaxa si juca in voie, fara ca nimeni sa nu se accidenteze sau fara ca plantele sa aiba de suferit. 


Nu trebuie sa alegi intre animalele de companie si plantele tale, doar asigura-te ca ambele pot prospera in echilibru.Cu rabdare si cateva trucuri inteligente, toata lumea poate avea ce este mai bun din ambele placeri.